Om GlueLine

GlueLine er stiftet i 2011 af Jens Rasmussen, der har mere end 30 års erfaring i dansk erhvervsliv, og mange års erfaring i salg og rådgivning omkring lim applikationer til industrien i Danmark.

Limen i et slutprodukt udgør en meget lille omkostning pr. enhed. Derfor er det vigtigt at vælge den korrekte lim til opgaven, og sørge for at alle parametre i processen er optimeret og korrekte.

Vigtige parametre i enhver limproces kan være limmængde, pressetryk, åbentid, hærdetid, kvalitetskontrol, temperatur, fugtighed og overfladespænding.

Produktets certifikater og godkendelser skal også være på plads, og her findes en lang række standarder indenfor enhver branche, som vi hjælper dig med at få på plads.

GlueLine hjælper med at finde og levere den bedste lim til opgaven. Vi indgår naturligt i processen om at indstille alle parametre optimalt. GlueLine samarbejder med PKI Supply A/S, der i mange år har leveret lime fra Henkel, BASF og fra egen produktion. Tilsammen har vi et stort teknisk netværk, der kan hjælpe med at finde den bedste løsning til enhver opgave.

GlueLine arbejder også med Line-X 2K polyurethan coatning af overflader, sammen med eksisterende og gerne nye forhandlere. Også med kunder der ønsker Line-X påført sine egne serieproducerede produkter, hvor påføringen sker on-line på produktionslinjen. Endelig kan vi afrense dine emner med tøris eller lava, således de er rene og klar til at blive limet eller påført en ny overflade.  

Vi underviser også dine medarbejdere i ”Best Practice” ved produktion med lim, og sikrer dermed at der altid tages den rette beslutning i produktionen, hvis noget uventet skulle ske.